Aszalt szilvás húsgombócok
|
Elkészítés:Nagy tálban összekeverjük a húsokat a tojással, a zsemlemorzsával, a pisztáciával, a finomra vágott hagymával, a zúzott fokhagymával, a petrezselyemmel, a fûszerkeverékkel, és a kis kockákra vágott aszalt szilvával. 16 gombócot formázunk a masszából, lisztbe forgatjuk, és tapadásmentes edényben, forró olajban megpirítjuk. Felöntjük fél dl vízzel meg a borral, fakanállal folyamatosan forgatjuk a gombócokat, és kislángon folytatjuk a sütést. Tányérra adagoljuk, meghintjük petrezselyemmel, és tálaljuk. Hozzávalók:- 30-30 dkg darált sertés- és marhahús
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
MITSUBISHI PAJEROÁr: 3.650.000 Ft -
VOLKSWAGEN GOLF VIÁr: 1.200.000 Ft -
OPEL CORSAÁr: 3.200.000 Ft -
OPEL VIVANOÁr: 1.300.000 Ft -
TOYOTA CARINAÁr: 80.000 Ft -
PEUGEOT 206Ár: 550.000 Ft -
MERCEDES-BENZ SPRINTERÁr: 800.000 Ft -
CHEVROLET TACUMAÁr: 799.000 Ft