Áfonyás bélszínragu flambírozva
|
Elkészítés:A forró olajban futtassuk meg a hagymát, szórjuk bele a kockákra vágott bélszínt, és magas tûzön pirítsuk tovább. Sózzuk, borsozzuk meg, majd amikor félig megpirult, adjuk hozzá az áfonyát, locsoljuk meg a borral, és pároljuk össze. Mielõtt levesszük a tûzrõl, szórjuk meg petrezselyemmel, keverjük össze, locsoljuk meg a brandyvel, és gyújtsuk meg (flambírozzuk). A körethez a megtisztított burgonyákat faragjuk hordó formájúra, majd sós vízben fõzzük meg, szûrjük le, és forgassuk össze a vajban megfuttatott petrezselyemmel. Tálaláskor a hordóburgonyát rendezzük tányérra, és halmozzuk mellé, a bélszínragut. Hozzávalók:- 70 dkg bélszín
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
OPEL VIVANOÁr: 1.300.000 Ft -
VOLKSWAGEN GOLF VIÁr: 1.200.000 Ft -
MERCEDES-BENZ SPRINTERÁr: 800.000 Ft -
PEUGEOT 206Ár: 550.000 Ft -
TOYOTA CARINAÁr: 80.000 Ft -
OPEL CORSAÁr: 3.200.000 Ft -
MITSUBISHI PAJEROÁr: 3.650.000 Ft -
CHEVROLET TACUMAÁr: 799.000 Ft