Áfonyás õzmedalionok
|
Elkészítés:Futassuk meg a vajban az összezúzott borókát, majd pirítsuk benne a hússzeleteket, oldalanként 4-5 percig. Sózzuk, borsozzuk, és öntsük rá a bort. Amikor a bor elpárolgott, és a hús is puha, vegyük ki, és hagyjuk hûlni. A hús levéhez keverjük hozzá a dzsemet meg a tejszínt, és fõzzük sûrûre. Tálaláskor tegyünk a kenyerekre 2-2 szelet húst, öntsük rá a szószt, és tegyünk mellé ribizlit. Hozzávalók:- 80 dkg õzhús
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
CHEVROLET TACUMAÁr: 799.000 Ft -
TOYOTA CARINAÁr: 80.000 Ft -
VOLKSWAGEN GOLF VIÁr: 1.200.000 Ft -
OPEL CORSAÁr: 3.200.000 Ft -
MERCEDES-BENZ SPRINTERÁr: 800.000 Ft -
OPEL VIVANOÁr: 1.300.000 Ft -
MITSUBISHI PAJEROÁr: 3.650.000 Ft -
PEUGEOT 206Ár: 550.000 Ft